Takläggare Strängnäs

Välkommen till Struss

Noggrann takläggare

Välkommen till Struss, som är ett företag som vänder sig till dig med behov av hjälp av en engagerad, rutinerad och självgående takläggare i Strängnäs. Vi är experter på tak!

Nöjda kunder

Hos oss på Struss tycker vi att det är viktigt med nöjda kunder. Vårt främsta mål är därför att göra alla våra kunder 100 procent nöjda med allt som vi gör för dem.

Kvalitet

Allt arbete som genomförs här på Struss är både kvalitativt och noggrant utfört. Detta är möjligt tack vare våra duktiga och erfarna takläggare. Vi många år av erfarenhet inom tak.

Din lokala takläggare i Strängnäs

Välkommen till Struss! Vårt företag är till för dig som är i behov av kunniga, händiga och effektiva takläggare i Strängnäs. Om du väljer att anlita oss, så får du ett perfekt genomfört arbete, som du verkligen kan vara stolt över. Våra noggranna, kunniga och mångårigt erfarna medarbetare ser till att du får ett tak enligt dina förutsättningar, behov och önskemål. Vårt företag vill arbete för dig och fokus ligger på kvalitet och noggrannhet. Vi har varit involverade i de allra flesta slags takläggningsarbeten och kan därigenom hjälpa de allra flesta med det som de behöver vår hjälp med när det kommer till tak.

Vill du ha mer information?

Om detta låter intressant, så kan våra medarbetare berätta mera för dig. De är specialister på alla typer av projekt inom takläggning. Hör av dig till oss via telefon, via mejl eller via det kontaktformulär som du finner högre upp på sidan. Kom ihåg att vi vill hjälpa dig och att det är dina behov som styr vår verksamhet. Utan dig vore vårt företag ingenting. Vårt mål är att återkomma till våra kunder i rimlig tid ifall man kontaktar oss via mejl.